Munkatársaink

Dr. Muravölgyi László - 2015-ben az Év Állatorvosa díj

1978-ban végeztem el az Állatorvos-tudományi Egyetemet. Ezt követően nagyállatokkal foglalkoztam. 1983-ban fordult a figyelmen a kutyák, macskák és egyéb kisállatok felé, mivel ekkor érkezett első újfoundlandi kutyánk hozzánk. Ebben az időben még nagyon gyermekcipőben járt a kisállatok egészségügyi ellátása. 

1986-ban szereztem meg a szakállatorvosi diplomámat. 

Sok tanulás, önképzés, továbbképzés és tanulmányút segített a tudásom fejlesztésébe. Azóta is rendszeres résztvevője- többször előadója-, vagyok a hazai és nemzetközi szervezetek által rendezett konferenciáknak és továbbképzéseknek. 

Jelenleg két örökbefogadott kutyánk Gáspár a vak házőrző és Puntó a harcos német pincser színesíti meg hétköznapjainkat.

Dr. Muravölgyi Zsuzsanna - 2013-ban az Év Pályakezdő Állatorvosa díj

2008-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Gyakorlatilag beleszülettem ebbe a szakmába. Nagyon szerencsésnek tartom magam azért, hogy szüleim nyomdokába lépve valóban azzal foglakozhatom, ami a szívemhez igazán közel áll, az állatokkal. Diplomázásom óta édesapámmal együtt dolgoztam két szarvasmarha telepen és a kisállat rendelőben. 2011-ben 3 hónapot töltöttem a berlini állatorvosi egyetem kisállat klinikájának sebészetén, ahol sokat fejlődtem és a német nyelvtudásomat is felfrissítettem. 

2014. decemberében megszületett kislányom. 

2013-2015. között elvégeztem a kérődző-egészségügyi szakállatorvos képzést, így 2015. novemberében megszereztem második diplomámat. 

Otthon is kedvenceim vesznek körül: három kutyám Mázli, Yoda és Alfi, és a cicám Szittyó.

Dr. Danó Éva

Kiskorom óta szenvedélyem az állatokkal való foglalkozás. Már az általános iskolai tanulmányaim alatt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy az állatok gyógyításával szeretnék foglalkozni. Ez az elhatározás az évek múlásával csak egyre szilárdabb lett, így nagy örömmel és büszkeséggel töltött el, amikor 2013-ban átvehettem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán megszerzett diplomámat. 

A rendelőhöz már korábban is szoros kapcsolat fűzött. Kisgyermeknek, aggódó gazdiként, később már hallgatóként a szakmai gyakorlatok ideje alatt töltöttem itt sok időt. Az egyetem elvégzése után lehetőségem nyílt arra, hogy részese legyek egy összetartó csapatnak, mely családias hangulatban, fáradhatatlanul munkálkodik a házi kedvencek gyógyításán és egészségügyi ellátásán. 

Az egyetem elvégzése óta dolgozom a rendelőben, mellette két szarvasmarha telep állatorvosi ellátásában is részt veszek. 

Jelenleg elválaszthatatlan társam Mozart, az ivartalanított cicafiú, ő öt évvel ezelőtti örökbefogadása óta sok szeretetet és vidámságot csempész a hétköznapjainkba.

Dr. Vágó Tamás

2013-ban végeztem Szlovákiában a Kassai Állatorvosi és Gyógyszerészeti Egyetemen. Szüleimnek köszönhetően már gyermekkoromban nagyon megszerettem a természetet és az állatokat. Így miután eldőlt, hogy profi labdarúgó nem lesz belőlem, nem is volt kérdés, hogy merre tovább… 

Az egyetem elvégzése után hatósági állatorvosként helyezkedtem el, de már akkor is tudtam, hogy mivel szeretnék igazán foglalkozni. 

2015. novembere óta Komáromban az Okavango Kisállat Szakrendelőben dolgozom. 

Három kutyám van: Lucky, Gina és Kyra.

Dr. Eördögh Réka

2009-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten.

Tanulmányaim alatt egy évet a berlini Freie Universität Állatorvostudományi Karán töltöttem. Itt egy nemzetközileg elismert állatorvos szemésztől tanultam meg a szemészet alapjait.

Diplomázás után különböző ösztöndíjakkal többször hosszabb időt töltöttem a berlini egyetemen, majd pedig 2012-től a bécsi Állatorvostudományi Egyetem Szemészet Tanszékének munkatársa lettem. Itt a mindennapos klinikai munka mellett részt vettem az oktatásban is, illetve kutattam. Kutatásaim eredményeit nemzetközi konferenciákon előadtam (ECVO, ESVO, FVO), és publikáltam a legfontosabb állatorvos szemészeti szaklapban (Veterinary Ophthalmology).

2016 nyarán költöztem haza, és munkámmal a szemészeti ellátás nemzetközileg elvárható színvonalát szeretném biztosítani.

Több partner klinikán dolgozom, így az Okavango Kisállat Szakrendelőben Komáromban.

Időpont egyeztetés után közösen szervezzük meg a szemészeti szakrendelés munkafolyamatát.

Együttműködésünk során már sok paciensünk bonyolult szemészeti betegségét tudtuk sikeresen kezelni.

Mandel Gézáné, Stefi

Először boxer kutyánkkal, Falcoval, mint páciensek jártunk a rendelőben. 

2002 óta dolgozom a kisállat rendelőben asszisztensként. 

Nagyon szeretek minden állatot, lehet az kutyus, cicus, vadászgörény… Jó érzés, amikor a gazdik és kis kedvenceik elégedetten távoznak tőlünk és ennek részese lehetek. Munkám során szívesen kommunikálok a gazdikkal, sok jó barátra és ismerősre tettem szert. Kollégáimmal munka után, szabadidőnkben is szívesen szervezünk közös programokat, akár a családtagokkal együtt is. 

Számomra kiemelten fontos az állatvédelem. A férjem elnöke a Rex Komáromi Állatvédő Egyesületnek. Az egyesület és a rendelő nagyon sokat tesz az állatok védelméért.Gyerekeim és a kis unokám is szeretik az állatokat, amit semmi sem bizonyít jobban, mint az, hogy négy kutyus él velünk nagy becsben.

Radicsné Füssy Éva

Az Okavango Kisállat Szakrendelőben már 2004 óta dolgozom, ez volt az első munkahelyem is. 

Ez egy olyan hely, ahol tisztaságban, rendezett körülmények között dolgozhatok. Jó érzés segíteni a beteg állatokon, hisz ők nem tudják megmondani mi a bajuk. Kislányom pici kora óta állatszeretetben nőtt fel, ezt a rendelőnek köszönhetem, hisz gyermekkoromban nem tartottam állatokat. 

Mivel kollégáimmal nemcsak munkatársak, hanem barátok is vagyunk, ezért jó a csapatmunka a rendelőben. 

A gazdiktól kapott elismerő tekintet mindig jó érzéssel tölt el és megerősít abban, hogy miért is szeretek itt dolgozni.

Ungár Istvánné, Edit

1983-ban állategészségügyi szaksegédként végeztem. 

Munkámat Dr. Muravölgyi László mellett kezdtem a komáromi tehenészeti telepen, majd egy rövid ideig asszisztáltam az akkor induló kisállat rendelőjében is. 

Az állatok iránti szeretet mindig meg volt bennem, kutyát és macskát is tudhatok magam mellett. Hosszú kitérő után nagy örömömre szolgál, hogy ismét itt dolgozhatok, ahol nagy tudással, lelkiismeretesen, az állatokat szeretve végzi mindenki a munkáját.

Okavango Kisállat Szakrendelő

 • Cím:
  2900, Komárom Sport utca 14.
 • Telefon:
  +36 34 343 306
 • Mobil:
  +36 30 946 8862
 • Fax:
  +36 34 526 815
 • E-mail:
  komvet@t-online.hu

nyitvatartás

 • Hétfő - Péntek:
  9-12, 16-20 óra
 • Szombat:
  9-12 óra
 • Vasárnap:
  16-20 óra