Munkatársaink

Dr. Muravölgyi Zsuzsanna - 2013-ban az Év Pályakezdő Állatorvosa díj

2008-ban végeztem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán. Gyakorlatilag beleszülettem ebbe a szakmába. Nagyon szerencsésnek tartom magam azért, hogy szüleim nyomdokába lépve valóban azzal foglakozhatom, ami a szívemhez igazán közel áll, az állatokkal. Diplomázásom óta édesapámmal együtt dolgoztam helyi szarvasmarha telepeken és a kisállat rendelőben. 2011-ben 3 hónapot töltöttem a berlini állatorvosi egyetem kisállat klinikájának sebészetén, ahol sokat fejlődtem és a német nyelvtudásomat is felfrissítettem. 

2014. decemberében megszületett kislányom. 2016. áprilisában kisfiam. 

2013-2015. között elvégeztem a kérődző-egészségügyi szakállatorvos képzést, így 2015. novemberében megszereztem második diplomámat. 

2019-óta újra teljes munkaidőben dolgozom az Okavango Kisállat Rendelőben, és a Komáromi Mg Zrt. szarvasmarha telepein. Immár sajnos egyedül, édesapám támogatása nélkül kell tovább vinnem a praxist, amely az ő élete munkáját tükrözi. Igyekszem a nyomdokaiba lépve tovább vinni mindazt a hatalmas tudást és szakmai alázatot, amit tőle tanultam.

Dr. Danó Éva

Kiskorom óta szenvedélyem az állatokkal való foglalkozás. Már az általános iskolai tanulmányaim alatt megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy az állatok gyógyításával szeretnék foglalkozni. Ez az elhatározás az évek múlásával csak egyre szilárdabb lett, így nagy örömmel és büszkeséggel töltött el, amikor 2013-ban átvehettem a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi Karán megszerzett diplomámat. 

A rendelőhöz már korábban is szoros kapcsolat fűzött. Kisgyermeknek, aggódó gazdiként, később már hallgatóként a szakmai gyakorlatok ideje alatt töltöttem itt sok időt. Az egyetem elvégzése után lehetőségem nyílt arra, hogy részese legyek egy összetartó csapatnak, mely családias hangulatban, fáradhatatlanul munkálkodik a házi kedvencek gyógyításán és egészségügyi ellátásán. 

Az egyetem elvégzése óta dolgozom a rendelőben, mellette két szarvasmarha telep állatorvosi ellátásában is részt veszek. 

Jelenleg elválaszthatatlan társam Mozart, az ivartalanított cicafiú, ő öt évvel ezelőtti örökbefogadása óta sok szeretetet és vidámságot csempész a hétköznapjainkba.

2018.júliusában megszületett kislányom, Dorka

Dr. Kovács Tímea

Már általános iskolás koromban megszületett az az elhatározás, hogy állatorvos leszek. Mindig is része volt az életemnek az állatokkal való törődés, az állatszeretet. 

Jelenleg 2 kutyusom Balu és Batyu, és három cicám Roni, Bagíra és Mazsi színesítik meg mindennapjaimat. 

2017-ben nyári gyakorlatom keretében kerültem a rendelőbe, ahol azóta egy nagyon jó csapattól rengeteget tanulhattam. 

2020-ban megszereztem állatorvosi diplomámat, és így már állatorvosként dolgozom az Okavangoban. Főbb érdeklődési területem: a kisállat belgyógyászat, és képalkotó diagnosztikai eljárások (ultrahang, röntgen, endoszkópia), valamint a fogászat, amiből szakdolgozatomat is írtam.

Dr. Hudák Levente

Az, hogy állatorvos legyek már kezdetektől fogva adta magát, mert természetszeretetem és a többszörös családi minta is ebbe az irányba terelt. Állatorvosi diplomámat 2018. februárjában szereztem az Állatorvostudományi Egyetemen. 

Az egyetem alatt édesapámmal (aki állatorvos) jártam rendszeresen szarvasmarha telepekre, illetve háziállatokhoz, hogy gyakorlati ismereteimet bővítsem. A gyakorlati félév alatt pedig több nagylétszámú szarvasmarha telepen megfordultam az országban, valamint amikor időm engedte egy gödöllői kisállatrendelőben tanultam a szakmát. 

2019. márciusa óta dolgozom az Okavango Kisállat Rendelőben, és a Komáromi Mg Zrt. szarvasmarha telepein.

Dr. Majoros Éva

Dr. Eördögh Réka

2009-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen, Budapesten.

Tanulmányaim alatt egy évet a berlini Freie Universität Állatorvostudományi Karán töltöttem. Itt egy nemzetközileg elismert állatorvos szemésztől tanultam meg a szemészet alapjait.

Diplomázás után különböző ösztöndíjakkal többször hosszabb időt töltöttem a berlini egyetemen, majd pedig 2012-től a bécsi Állatorvostudományi Egyetem Szemészet Tanszékének munkatársa lettem. Itt a mindennapos klinikai munka mellett részt vettem az oktatásban is, illetve kutattam. Kutatásaim eredményeit nemzetközi konferenciákon előadtam (ECVO, ESVO, FVO), és publikáltam a legfontosabb állatorvos szemészeti szaklapban (Veterinary Ophthalmology).

2016 nyarán költöztem haza, és munkámmal a szemészeti ellátás nemzetközileg elvárható színvonalát szeretném biztosítani.

Több partner klinikán dolgozom, így az Okavango Kisállat Szakrendelőben Komáromban.

Időpont egyeztetés után közösen szervezzük meg a szemészeti szakrendelés munkafolyamatát.

Együttműködésünk során már sok paciensünk bonyolult szemészeti betegségét tudtuk sikeresen kezelni.

Dr. Bánsági Tamás

2007-ben végeztem állatorvoskènt, szinte a kezdetektől fogva a sebészet felé irányult az érdeklődèsem, ezen belül is elsősorban a különböző törések és egyéb ortopédiai jellegű megbetegedések kerültek fókuszba. Nem véletlen, hogy a szakmai gyakorlatomat már Bécsben töltöttem, az egyetem európai hírű sebészetèn. 2008 óta Dr. Seregi Antal és Dr. Lehner László szárnyai alatt a Felicavet műtőiben megszereztem azt a tudást és tapasztalatot - mind a diagnosztika mind a sebészi terápia területén - amellyel 2011 óta már magam is önállóan végzem ezeket a műtèteket az éppen aktuális munkahelyeimen, elsősorban Pest és Komárom-Esztergom megyében. Jelenleg öt különböző állatorvosi rendelőben végzek ortopédiai és neurológiai szakrendelést valamint hozzájuk kapcsolódó műtèteket. 

Két gyermekem büszke apjakènt pedig hálát adok a sorsnak és a Felesègemnek, hogy ilyen szép családban teljes életet élhetek.

In memoriam - Dr. Muravölgyi László - 2015-ben az Év Állatorvosa díj

1978-ban végeztem el az Állatorvos-tudományi Egyetemet. Ezt követően nagyállatokkal foglalkoztam. 1983-ban fordult a figyelmen a kutyák, macskák és egyéb kisállatok felé, mivel ekkor érkezett első újfoundlandi kutyánk hozzánk. Ebben az időben még nagyon gyermekcipőben járt a kisállatok egészségügyi ellátása. 

1986-ban szereztem meg a szakállatorvosi diplomámat. 

Sok tanulás, önképzés, továbbképzés és tanulmányút segített a tudásom fejlesztésébe. Azóta is rendszeres résztvevője- többször előadója-, vagyok a hazai és nemzetközi szervezetek által rendezett konferenciáknak és továbbképzéseknek. 

Jelenleg két örökbefogadott kutyánk Gáspár a vak házőrző és Puntó a harcos német pincser színesíti meg hétköznapjainkat.

Szakács Szonja

2019. májusában végeztem Gödöllőn vadgazda mérnökként a Szent István Egyetemen. Gyakorlataim alatt volt szerencsém eltölteni több hetet különböző vadásztársaságoknál, és kipróbálhattam magam a Fővárosi Állatkertben is, ahol a gondozók munkáját segítettem. 

Hazaköltözésem után pár hónappal, augusztusban kezdtem dolgozni a rendelőben asszisztensként. Olyan munkahelyet szerettem volna, ahol testközelben lehetek állatokkal és folyamatosan tanulhatok valamit. 

Jelenleg egy Léna nevű golden retrieverrel és három cicával (Piros, Borzas és Milu) osztjuk meg az otthonunkat, akik mindig féltékenyen szaglásznak, amikor hazaérek.

Radicsné Füssy Éva

Az Okavango Kisállat Szakrendelőben már 2004 óta dolgozom, ez volt az első munkahelyem is. 

Ez egy olyan hely, ahol tisztaságban, rendezett körülmények között dolgozhatok. Jó érzés segíteni a beteg állatokon, hisz ők nem tudják megmondani mi a bajuk. Kislányom pici kora óta állatszeretetben nőtt fel, ezt a rendelőnek köszönhetem, hisz gyermekkoromban nem tartottam állatokat. 

Mivel kollégáimmal nemcsak munkatársak, hanem barátok is vagyunk, ezért jó a csapatmunka a rendelőben. 

A gazdiktól kapott elismerő tekintet mindig jó érzéssel tölt el és megerősít abban, hogy miért is szeretek itt dolgozni.

Ungár Istvánné, Edit

1983-ban állategészségügyi szaksegédként végeztem. 

Munkámat Dr. Muravölgyi László mellett kezdtem a komáromi tehenészeti telepen, majd egy rövid ideig asszisztáltam az akkor induló kisállat rendelőjében is. 

Az állatok iránti szeretet mindig meg volt bennem, kutyát és macskát is tudhatok magam mellett. Hosszú kitérő után nagy örömömre szolgál, hogy ismét itt dolgozhatok, ahol nagy tudással, lelkiismeretesen, az állatokat szeretve végzi mindenki a munkáját.

Okavango Kisállat Szakrendelő

 • Cím:
  2900, Komárom Sport utca 14.
 • Telefon:
  +36 34 343 306
 • Mobil:
  +36 30 574 0578
 • E-mail:
  komvet@t-online.hu

nyitvatartás

 • Hétfő - Péntek:
  9-12, 15-19 óra
 • Szombat:
  9-12 óra
 • Vasárnap:
  15-19 óra